Όλα μας τα ρούχα σχεδιάζονται και ράβονται στην Ελλάδα . Η διαδικασία παραγωγής των προϊόντων ανταποκρίνεται πλήρως στις ποιοτικές απαιτήσεις των πελατών μας, και κατασκευάζονται σε βιοτεχνίες που λειτουργούν απόλυτα βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και του εργατικού δικαίου.

Τα υφάσματά μας τα προμηθευόμαστε από ελληνικές εταιρίες καθώς και όλα μας τα αξεσουάρ και τα υλικά συσκευασίας μας. Οι εταιρίες που συνεργαζόμαστε έχουν πιστοποίηση REACH [ Είναι κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θεσπίστηκε με στόχο την καλύτερη προστασία της υγείας του ανθρώπου και του περιβάλλοντος από τους κινδύνους που μπορεί να ενέχουν τα χημικά προϊόντα ] και OEKOTEX δηλαδή κάθε νήμα, κουμπί και αλλά αξεσουάρ, έχει ελεγχθεί για επιβλαβείς ουσίες και επομένως το προϊόν είναι αβλαβές για την ανθρώπινη υγεία.

Χρησιμοποιούμε sustainable υφάσματα Οργανικό βαμβάκι, BCI Cotton και ECO Viscose.

  • Το Οργανικό βαμβάκι καλλιεργείται με σύγχρονους μεθόδους χωρίς επιβαρυντικά φυτοφάρμακα και είναι απαλλαγμένο από πολλά χημικά και τοξικά στοιχεία που χρησιμοποιούνται στην επεξεργασία των συμβατικών βαμβακιών. Επομένως είναι ασφαλές και φιλικό προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον.
  • Το BCI Cotton καλλιεργείται κυρίως σε χώρες του τρίτου κόσμου με σκοπό να βοηθήσει μικρές κοινότητες αγροτών να απολαμβάνουν καλύτερες αποδόσεις, βελτιωμένες συνθήκες εργασίας και μεγαλύτερη οικονομική ασφάλεια.
  • Η Οικολογική Viscose προέρχεται από πιστοποιημένες ανανεώσιμες πηγές ξύλου χρησιμοποιώντας μια οικολογικά υπεύθυνη διαδικασία παραγωγής που πληροί υψηλά περιβαλλοντικά πρότυπα και συμβάλλει σε ένα καθαρότερο και βιώσιμο περιβάλλον.