Πολιτική παράδοσης


Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός 4 εργάσιμων ημέρων, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.
Ο χρόνος παράδοσης ποικίλλει αναλόγως της περιοχής διαμονής σας, υπολογίζουμε συνήθως 10 εργάσιμες ημέρες, από την ημέρα της παραγγελία σας .
Εφόσον έχετε εγγραφεί ως χρήστης στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε την κατάσταση της παραγγελίας σας πατώντας στο σύνδεσμο «Ο Λογαριασμός μου», που βρίσκεται στο πάνω μέρος της σελίδας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας από την εταιρεία κούριερ, έχετε την δυνατότητα να ενημερώνεστε για την πορεία του δέματος σας, μέσω του ειδικού συνδέσμου ο οποίος θα σας σταλεί με e-mail.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν δεν είναι άμεσα διαθέσιμο ή προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα με την παραγγελία σας, ενημερώνεστε άμεσα από το τμήμα εξυπηρέτησης.

Αλλαγές Προϊόντων

* Οι αλλαγές θα πρέπει να πραγματοποιούνται ΜΟΝΟ μέσω των συνεργαζόμενων με εμάς εταιρειών courier ΑCS ή ΕΛΤΑ Courier με χρέωση παραλήπτη.

* Η δυνατότητα αντικαταβολής δεν είναι εφικτή μετά από μια αποτυχημένη προσπάθεια παράδοσης εφόσον έχουν δοθεί σωστά στοιχεία παράδοσης και επικοινωνίας.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε λόγω μεγέθους, χρώματος ή ακόμη και αντικατάστασή του με άλλο προϊόν, θα πρέπει εντός 30 ημερών από την παραλαβή του να καταχωρήσετε το αίτημά σας είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@flawsome.gr, είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 681 720 από Δευτέρα και Παρασκευή   09:00 – 16:00.

Στη συνέχεια το προϊόν θα πρέπει να αποσταλεί σε εμάς εντός τριών (3) ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του αιτήματος επιστροφής.

Τα προϊόντα κατά την επιστροφή τους θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους συσκευασία, να μην έχουν υποστεί ουδεμία φθορά, να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του και την φόρμα επιστροφής συμπληρωμένη

ΦΟΡΜΑ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΗ Ηλεκτρονική φόρμα επιστροφής

Για αγορές εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη.

Σε περίπτωση επόμενης αλλαγής επιβαρύνεστε με μεταφορικά, το ποσό των 4€ ανά αλλαγή, τα οποία χρεώνονται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης .

Ο πελάτης έχει το δικαίωμα για τη δεύτερη αλλαγή, να επιλέξει για την επιστροφή του δέματος κάποια άλλη εταιρεία courier και να επωμισθεί τη χρέωση των μεταφορικών.

Για αλλαγές που αφορούν παραγγελίες από την Κύπρο, η αλλαγή θα πρέπει να πραγματοποιείται μόνο μέσω της εταιρείας ACS courier . Για κάθε πρώτη αλλαγή το κόστος ανέρχεται στα 10€ (για παραγγελίες έως 100€). Για κάθε επιπλέον αλλαγή μετά της αρχικής η επιβάρυνση ανέρχεται στα 10€ και χρεώνεται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης .

Επιστροφή χρημάτων / Δικαίωμα υπαναχώρησης

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αλλαγή, αντικατάσταση του προϊόντος και σας ενδιαφέρει η επιστροφή χρημάτων, θα πρέπει να καταχωρήσετε αίτημα υπαναχώρησης είτε αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@flawsome.gr, είτε επικοινωνώντας μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 681 720 από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 15:00, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Το προϊόν θα πρέπει να επιστραφεί σε εμάς εντός επτά (7) ημερών από την ημερομηνία εγκρίσεως του αιτήματος επιστροφής χρημάτων. Κατά την επιστροφή του θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία σε άριστη κατάσταση ,να μην έχει υποστεί ουδεμία φθορά , να μην έχει γίνει χρήση του προϊόντος και να συνοδεύεται απαραίτητα από το παραστατικό αγοράς που έχετε λάβει κατά την παραλαβή του.

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επιστρέψετε το προϊόν με την ΑCS courier ή ΕΛΤΑ Courier και χρέωση παραλήπτη , θα αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής σας για την κάλυψη του κόστους μεταφοράς.

Για πληρωμές οι οποίες έχουν πραγματοποιηθεί με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικού εμβάσματος σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε, εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του επιστρεφόμενου προϊόντος σε εμάς.